delicioșii cartofi prăjiți de la dirty fries – rețete savuroase doar din ingrediente proaspete - vezi meniu

Cartofii prăjiți sunt mâncarea pe care o preferă oricine – de la cei mici până la cei mari. Nu de puține ori ne-au scos din încurcătură atunci când ne era foame, dar nu știam ce să mâncăm. Cartofii prăjiți sunt mereu răspunsul – fie că îi servim pe post de garnitură, fie pe post de mâncare rapidă. Acum în Sibiu, la Dirty Fries cartofii capătă un statut special. Dar ce au special, vă intrebați?

delicioșii cartofi prăjiți de la dirty fries – rețete savuroase doar din ingrediente proaspete - vezi meniu

Cei de la Dirty Fries sunt preparați în stil belgian, adică sunt prăjiți de două ori, la temperaturi diferite astfel, cartofii capătă o textură specială care-i face sa fie crocanti la exterior și pufosi la interior. Ce este poate cel mai important, este faptul că atât cartofii cât și carnea și legumele folosite sunt proaspete. „Tăiați la mâna și prăjiți în coajă pentru un plus de gust, cartofii noștri pot fi serviți imediat într-un con special, sau îi putem pune la pachet” spune Anca Boboc, managerul Dirty Fries.

Sosuri de casă

Pe lângă felul special de prajire, cartofii de la Dirty Fries se pot servi cu sosuri bune de te lingi pe degete, preparate ”în casă”. ”Sosurile calde le preparăm noi, de la zero, din ingrediente proaspete, așa că cei care le vor servi pot fi siguri că vor descoperi gusturi speciale, intense”, spune managerul locației.

Rețetele sunt adunate din mai multe colțuri ale lumii astfel clienții pot alege dintre cele cinci preparate: Poutine (rețetă tradițională canadiană, cu carne de vită în sos special ce învelește cartofii în întregime), Buldak (o rețetă coreeană cu pui marinat în amestec de condimente coreene și gust intens de sos de soia), Barbeque Pulled Pork (carne de porc în amestec de condimente cu gust dulceag afumat, ținută la cuptor timp de 8 ore, servită cu clasicul sos de barbeque), Tandoori Barbeque Chicken (rețetă indiană, puțin sau mai mult picantă, în funcție de preferințe). Nici vegetarienii nu au fost uitați. Ei pot alege sosul de ciuperci tot după o rețetă indiană – Mushroom tikka masala.

Desertul spanioldelicioșii cartofi prăjiți de la dirty fries – rețete savuroase doar din ingrediente proaspete - vezi meniu

Din meniul nu lipsește desertul, iar în acest caz se remarcă  Churros cu Nutella, un desert traditional spaniol  consumat peste tot in lume.

Vă e poftă, nu? În cazul acesta aveți mai multe variante pentru a gusta cei mai buni cartofi prăjiți din Sibiu: mergeți la Dirty Fries și îi luați personal, îi comandați la numărul de telefon de pe pagina de Facebook sau site, ori îi găsiți pe oricare din platformele de food delivery.

Treceți pe la cei de la Dirty Fries în Piața Habermann și încercați-i!

COMENZI pe https://dirtyfries.co/

Pe FACEBOOK la https://www.facebook.com/DirtyFriesRomania/

sau la

Ultima oră

Comentariul meu