copiii urmăriți ca în filme peste 40 de kilometri la sibiu - au prăduit mai multe mașini în timișoara
foto arhivă

Copiii din Timișoara, urmăriți ca în filme de polițiștii sibieni, sunt certați cu legea. Aceștia au furat, în doar câteva zile, două autoturisme și au spart și un taximetru, din care au furat bani. Cu una dintre respectivele mașini au străbătut tot vestul țării, până au ajuns în județul Sibiu. Aici au fost prinși de oamenii legii după o cursă nebună de 40 de kilometri, fiind blocați, pe o stradă din orașul de pe Cibin, de patru autospeciale. 

Copiii care au pus pe jar poliția din Sibiu

În cursul săptămânii trecute, cinci copii au pus pe jar poliția din Sibiu. Oamenii legii i-au surprins, în trafic, în localitatea Apoldu de Sus și au încercat să-i oprească pentru un control. Doar că minorii nu i-au băgat în seamă, astfel că și-au continuat drumul. Au fost urmăriți de polițiști 40 de kilometri, până în municipiul Sibiu, unde, într-un final, au fost blocați de patru autospeciale.

„La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 00,15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, în timp ce se aflau în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus dinspre județul Alba. Persoana aflată la volan nu a oprit și urmărit de polițiști, și-a continuat deplasarea pe DN 1 până în municipiul Sibiu, pe strada Zaharia Boiu, unde mai multe echipaje de polițiști au reușit blocarea autoturismului”, a spus la acea datăElena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mașina, în care se aflau două fete și trei băieți, fusese furată în data de 19 octombrie, din Timișoara. 

Minorii sunt cunoscuți în Timișoara

Copiii nu se află la prima ilegalitate. Cu numai câteva zile înainte să ajungă la Sibiu, mai exact în noaptea de 15 spre 16 octombrie, trei dintre ei au spart un taximetru din care au furat o sumă de bani. Tot acolo au găsit, în bord, și cheia unui alt autoturism. Au apăsat pe buton să vadă ce se întâmplă, iar o mașină din apropiere s-a deschis. N-au stat pe gânduri și s-au urcat în ea, relatează tion.ro.

Proprietarul vehiculului a anunțat furtul la poliție, iar în cursul zilei de 16 octombrie, mai mulți colegi taximetriști de-ai omului au observat mașina în trafic și au blocat-o pe o stradă din municipiu. Imediat, la fața locului au ajuns și echipaje de Poliție.

Aventura copiilor, în acea noapte, a fost plină de peripeții. Mai întâi au rămas fără motorină, astfel că au alimentat și au plătit cu banii furați din taxi. Cel care se afla la volan nici nu era foarte priceput la șofat, astfel că nu a trecut mult până când a ajuns cu mașina într-un șanț, a lovit mai multe borduri și i-a spart și parprizul.

După toate cele întâmplate la Sibiu, toți minorii au fost predați polițiștilor din Timișoara.

Ultima oră

Comentariul meu