Șofer beat prins de poliție când încerca să scoată mașina din șanț cu ajutorul unui cal

Un sibian băut a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în niște copaci de pe marginea drumului. Câteva minute mai târziu, a fost găsit de polițiști în timp ce încerca să o pună înapoi pe carosabil cu ajutorului unui cal. 

„La data de 25.10.2020, în jurul orei 16.35, polițiștii aflați în patrulare pe raza localității Mârșa au observat, pe str. Cindrel din localitate, un autoturism fără numere de înmatriculare, ieșit în afara părții carosabile, oprit în copacii de pe marginea drumului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În timp ce polițiștii efectuau verificări în vederea identificării proprietarului mașinii și ulterior, a stării de fapt, la fața locului au apărut doi bărbați care, cu ajutorul unui cal, intenționau să repună mașina pe carosabil. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, polițiștii au stabilit că ambii bărbați se aflau în autoturism, unul dintre ei fiind proprietarul și totodată, conducătorul autoturismului, iar pe fondul unei manevre greșite a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Jina, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute și pedepsite de art.  336 alin. 1 din Codul penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Ultima oră

Comentariul meu