răsar două hoteluri noi - mercure sibiu parc și ibis styles, vis-a-vis de parcul sub arini

Zona de pe Bulevardul Victoriei, unde a funcționat Arsenalul, va primi în cele din urmă o întrebuințare. Compania sibiană Compa va ridica acolo două noi hoteluri sub brand-urile Mercure și ibis Styles. Acestea vor fi date în folosință în 2023.

Producătorul sibian de componente auto Compa este cel care va ridica cele două hoteluri în perioada următoare. Unul dintre hoteluri- Mercure Sibiu Parc Sub Arini va avea 121 de camere, o sală de evenimente generoasă și patru săli de conferințe de dimensiuni diferite. Hotelul va avea și un restaurant, un lobby bar și un lounge, SPA și piscină interioară de 100 de metri pătrați, o sală de fitnees. La toate aceste facilități vor avea acces atât clienții hotelului, cât și localnicii.

Ibis Style Sibiu Parc Sub Arini va fi ceva mai mic, cu doar 72 de camere. Acesta va dispune și de un spațiu dedicat copiilor.

„Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependentei de un singur domeniu industrial. Suntem siguri ca impreuna cu unul dintre cei mai importanti operatori din industria ospitalitatii vom reusi sa cream atat o noua sursa de venit pentru Compa cat si un proiect de care sa putem fi mandri si care sa aduca un real beneficiu orasului Sibiu si comunitatii noastre.” a declarat Ioan Deac, Director General si Presedintele Consiliului de Administratie al Compa S.A, pentru zf.ro

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Amplasaamentu era foarte bun pt spitalul judetean. Oare hotelurile din Sibiusint pline “ochi” de se doreste construirea unor noi hoteluri, mai ales cu criza asta pandemica? Sa nu mai vorbim ca la Gara este un hotel lasat neterminat de foarte multi ani