lucruri pe care trebuie să le știe orice bărbat care cumpără cadou o lenjerie intimă

Cumpărarea unui cadou pentru soția sau prietena ta poate fi una dintre cele mai înspăimântătoare experiențe cunoscute de bărbat. Care este cadoul ideal? Lenjerie, desigur. Însă să cumperi lenjerie este mai ușor de spus decât de făcut. Mărimi, culori, stiluri, totul este copleșitor.

Domnilor, nu lăsați acest lucru să vă intimideze!

Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le aibă în vedere un bărbat atunci când cumpără lenjerie pentru partenera sa.

Mărimea ajută. Primul pas cu care trebuie să începi este să afli mărimea pe care o poartă partenera la lenjerie. Cel mai simplu mod de a-ți da seama este dacă ai acces la îmbrăcămintea ei și îi poți verifica dimensiunea sutienului și a chiloților. Dacă poți obține doar una dintre aceste mărimi, alege dimensiunea sutienului, este esențială.

DESCOPERĂ VICTORIA’s SECRET

Nu merge singur la cumpărături. Ia cu tine un prieten atunci când mergi la cumpărături, cel mai recomandat este să iei o prietenă de-ale ei. În felul acesta vei evita să te simți incomod și vei primi și o serie de sfaturi de calitate de la cineva care îți cunoaște parnetera poate la fel de bine ca tine.

Idei orientative privind stilul. Dacă îi cumperi partenerei lenjerie intimă nouă, ar trebui să ai deja acces la cea pe care o are deja. Asta e bine, pentru că te va ajuta să te orientezi asupra achiziției. Dacă știi că poartă totul doar din bumbac simplu, cumpărarea unei lenjerii intime dantelate foarte complicate nu va fi cel mai bun pariu. Putem sugera articole care sunt pe aceeași linie, dar poate un pic mai luxoase. Dacă poartă întotdeauna lenjerii din satin și te hotărăști să îi iei niște pijamale din bumbac, de asemenea o vei da în bară. Așadar, având o idee generală despre ceea ce i se potrivește deja te va ajuta să găsești ceva ce are mari șanse să îi placă. Oferă angajaților câteva linii directoare ferme pentru a te ajuta în privința alegerii, chiar dacă este vorba despre un vag „Nu sunt sigur. Ceva roz. Și moale”.

Cere ajutorul personalului. Dacă personalul te întreabă dacă dorești ajutor, spune că da. Explică de ce ești acolo. Vor fi bucuroși să ofere asistență. Nu trebuie să îți fie frică să fii vulnerabil. Unul dintre cele mai rapide moduri de a obține un zâmbet și un ajutor suplimentar este să spui clar că ești pierdut și că ai nevoie de ajutor. De recomandat este să nu mergi la cumpărături la prânz într-un weekend. Angajații vor fi foarte ocupați în acel moment, magazinul va fi plin de femei (care îți vor arunca priviri), cozile vor fi lungi, produsele vor fi mai dezordonate și vei dori doar să te întorci acasă cât mai curând.

VICTORIA’s SECRET – OFERTE

 Fii clar cu privire la buget. Este bine ca angajații să știe care este bugetul pe care îl vei aloca, pentru a-ți putea face cele mai la obiect recomandări. Chiar dacă pare ciudat, de fapt acest lucru te scutește de mai multă incomoditate mai târziu dacă un angajat îți va arăta lucruri mult peste bugetul pe care vrei să îl cheltui.

Nu atinge lenjeria intimă: Nu este ca și cum ai culege fructe coapte. Dacă nu vrei să arăți ca un ciudat, nu mângâia și cu siguranță nu mirosi produsele. Nu contează dacă vezi femeile atingând chiloți în stânga și în dreapta.

Solicită întotdeauna o chitanță. Indiferent de motiv, fie că dimensiunea este nepotrivită, fie că stilul nu este cel mai reușit, s-ar putea ca lenjeria intimă să nu i se potrivească. Dă-i partenerei chitanța cadoului și spune-i că este în regulă dacă din orice motiv vrea să schimbe produsul și vrea să meargă să găsească ceva care este potrivit stilului ei.

Ultima oră

Comentariul meu