FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă

Construcția autostrăzii Sibiu- Boița nu doar că i-a bucurat pe șoferii care speră că vor circula pe drumul de mare viteză cât mai repede, dar îi nemulțumește pe locuitorii din Tălmaciu și Tălmăcel. În nenumărate rânduri aceștia au semnalat faptul că mașinile grele care ies de pe șantierul autostrăzii au distrus singurul drum de legătură dintre cele două localități.

Chiar și așa, nimic nu s-a schimbat între timp, iar drumul arată din ce în ce mai rău. Utilajele ies de pe autostradă cu roțile pline de noroi, fără a fi curățate. Noroiul este împrăștiat apoi pe drumul pe care circulă zilnic mașinile localnicilor. Pe timp de vară praful făcea aerul irespirabil, dar când plouă lucrurile stau și mai rău.

FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă FOTO Drumul dintre Tălmaciu și Tălmăcel distrus de lucrările la autostradă

Noroiul face aproape imposibilă trecerea, iar o dată cu venirea iernii lucrurile cu siguranță că se vor înrăutăți. Și nimeni se pare că nu ia vreo măsură.

 

Ultima oră

Comentariul meu