primii doi copii cu covid-19 internați la ati - ce locuri libere mai sunt în spitalele din sibiu

Județul Sibiu a înregistrat o creștere alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus. La data curentă, în județul Sibiu sunt active un număr de 460 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. În prezent, la nivelul județului Sibiu mai este doar un singur loc liber pe secții, iar pe ATI toate locurile sunt ocupate.

La nivelul județului Sibiu, sunt rezervate în unitățile sanitare 324 paturi pentru pacienții confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceste 12 locuri sunt pe secția ATI adulți, 6 pe secția ATI copii.

La acest moment situația pacienților internați este următoarea:

La Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, în prezent, sunt internați 134 pacienți infectați cu noul coronavirus. Dintre aceștia, 12 se află la ATI. Asta înseamnă că, la momentul actual, nu mai sunt locuri libere.

În ceea ce privește situația de la Spitalul de Pediatrie, aici sunt internați nouă copii bolnavi de COVID-19. De asemenea, sunt primii doi copii internați pe secția de ATI, aceștia fiind transferați din alte județe.

Și la Spitalul de Pneumoftiziologie sunt internați mulți bolnavi. Potrivit datelor furnizate de Prefectura Sibiu, aici se află 50 de persoane infectate. De asemenea, la Spitalul General Căi Ferate Sibiu se află 26 bolnavi de coronavirus.

Spitalul Orășenesc din Cisnădie este plin de pacienți cu coronavirus. În prezent, aici sunt internați 50 de bolnavi.

În ceea ce privește situația locurilor libere:

Spitalul Clinic Județean de Urgență  – 0 locuri

Spitalul de Pediatrie – 64 locuri pe secții, 4 pe ATI

Spitalul de Pneumoftiziologie  – 0 locuri

Spitalul General Căi Ferate Sibiu – 1 locuri pe secții

Spitalul Orășenesc din Cisnădie – 0 locuri

 

Ultima oră

Comentariul meu