nou în sibiu - disney academy - after-school cu ore de sport și supravegherea cursurilor online

La începutul pandemiei after school-urile din Sibiu au fost lovite din plin. Mulți părinți au renunțat la a-și mai duce copiii la activități din cauza virusului, iar afacerile au avut de suferit. Acum însă, când elevii s-au reîntors la școală, cei care manageriază astfel de locuri au fost nevoiți să se reinventeze pentru a răspunde noilor condiții. Asta s-a întâmplat și la Disney Academy care a mizat nu doar pe orele de sport oferite în pachetul de bază, dar și pe suportul logistic pentru copiii care fac școală online.

Adaptați vremurilor

Disney Academy este unul din cele mai bine dotate after school-uri din Sibiu. La fel ca mulți alții, cei de aici au fost nevoiți să se adapteze noilor condiții impuse de pandemie. Așa că au cumpărat logistica necesară și pun la dispoziție laptop-uri pentru elevii care fac școala online. ”Pentru copiii care vin la noi și fac ore online suntem pregătiți să le punem la dispoziție laptopuri și legătură la internet. Chiar acum, când au fost zilele libere cu ocazia alegerilor, unii copii au venit la noi cu laptopurile lor și s-au conectat la internet, altora le-am oferit noi terminalele. Credem că venim astfel și în ajutorul părinților, care trebuie să îi supravegheze în timpul cursurilor de acest fel, iar mulți nu au timp sau se descurcă mai greu”, spun Ileana si Eugen Duna, managerii Disney Academy.

Cei de la Disney Academy respectă distanțarea fizică impusă de pandemie. Au redus numărul de copii dintr-o grupă la maxim 8, iar băncile au fost distanțate la 2 metri.

nou în sibiu - disney academy - after-school cu ore de sport și supravegherea cursurilor online

Inedit – ore de sport la after school

La Disney Academy se pune accentul pe sport. Pachetul de bază oferit copiilor cuprinde două ore de sport pe săptămână. ”Fiecare copil face aceste două ore de mișcare. Avem un profesor de educație fizică și sport care se ocupă de asta, iar orele se țin afară, în curte. Aceste ore sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor, de aceea le-am introdus în oferta noastră, iar cei mici sunt încântați”, spune Eugen Dună.
Dacă aceste două ore fac parte din pachetul de bază, părinții pot opta extra pentru cursuri de tenis care se țin la baza Pamira, în incinta căreia se află Disney Academy.

nou în sibiu - disney academy - after-school cu ore de sport și supravegherea cursurilor online

Oferta amplă

Oferta celor de la Disney Academy este structurată în așa fel încât să răspundă nevoilor și dorințelor tuturor copiilor și părinților. Astfel, cursurile de limbă engleză fac parte din pachetul de bază, iar pentru cei care studiază germana sunt organizate grupe separate, unde se vorbește exclusiv în această limbă. Fiecare grupă este supravegheată de câte un cadru didactic ce îi ajută pe copii la temele de la școală, dar care face cu ei și alte activități specifice.
Opțional, elevii pot alege între cursuri de germană, tenis, atelier de pictură și design sau dezvoltare personală.

nou în sibiu - disney academy - after-school cu ore de sport și supravegherea cursurilor online

Orar flexibil

La Disney Academy elevii pot veni oricând, începând de la ora 8. ”Pentru copiii care învață de după masă avem programul de dimineață. Noi îi ducem la școală, iar la finalul cursurilor îi luăm și îi aducem din nou la noi, până la ora 18. Aici iau prânzul și o gustare de fructe. În plus, avem același program inclusiv pe timpul vacanțelor școlare”, spune managerul after school-ului.

Disney Academy este un after school adaptat vremurilor, bine dotat și cu o ofertă largă. Sediul este pe Calea Șurii Mici la numărul 39, în incinta Pamira. Informații suplimentare se pot obține la 0745.854754

Ultima oră

Comentariul meu