sibian mort la o partidă de vânătoare în lotrioara
FOTO: arhivă

Un sibian în vârstă de 67 de ani din Tălmaciu a murit, duminică, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată în Lotrioara.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, sibianul se afla la o partidă de vânătoare autorizată în satul Lotrioara. La un moment dat i s-a făcut rău și a leșinat, prăbușindu-se la pământ. Cei care îl însoțeau au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale. Manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit a fi fără succes. Bărbatul a decedat.

Din punctul de vedere al polițiștilor sibieni, nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

„În cauză, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, s-a deschis un dosar penal in rem care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tot în acest weekend, a murit și un tânăr pescar. Acesta a decedat după ce a atins cu vârful undiței firele de curent de pe un stâlp de înaltă tensiune.

Ultima oră

Comentariul meu