optyu sibiu reduce prețul lentilelor momentului – nu se aburesc din cauza măștii de protecție

Nu mai este cazul să amintim faptul că reprezentanții OptyU nu doar că aduc pe piața sibiană cele mai bune rame de ochelari și lentile și că sunt mereu îndreptați către nevoile clientului. Așa că o să spunem direct că până la finalul lunii oferă o reducere de 20% la lentilele care nu se aburesc. Iar cei care poartă ochelari tot timpul știu cât de mare nevoie este de acestea mai ales în sezonul rece, iar un factor de stres în plus este masca de protecție.

În sprijinul purtătorilor de ochelari

De când masca de protecție este obligatorie în multe spații, cei care poartă ochelari au fost nevoiți să găsească tot felul de mijloace pentru a nu li se aburi lentilele. De acum nu mai este nevoie să recurgă la tertipuri, iar viața de ”ochelarist” le va fi mult mai ușoară. Și asta pentru că cei de la OptyU nu doar că au adus în Sibiu lentilele cu tratament optifog, adică cele care nu se aburesc, dar le și oferă clienților cu 20% reducere. ”Lentilele acestea au niște molecule inserate care nu le mai lasă să se aburească. Acestea sunt activate de laveta specială cu care se șterg ochelarii, lavetă care se primește o dată cu lentilele. Dacă se șterg dimineața, o zi, două, lentilele nu se vor mai aburi. Și pentru că sezonul rece a început, iar trecerea de la rece la cald aburește lentilele, iar în plus și masca contribuie la acest fenomen, vrem să oferim această reducere celor care vor achiziționa lentilele antiaburire”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

Oferta este valabilă în ambele locații OptyU, din cele două mall-uri. În plus, rămâne valabilă gratuitatea pentru consultațiile pentru stabilirea dioptriilor cu aparatul Vision- R. Și mai mult, ochelarii pot fi achiziționați în rate.

optyu sibiu reduce prețul lentilelor momentului – nu se aburesc din cauza măștii de protecție

Concurs pe Facebook

Și ca oferta să fie completă, dacă vă simțiți norocoși, puteți avea lentilele antiaburire chiar gratuit. OptyU a lansat pe pagina de Facebook un concurs prin care se pot câștiga aceste lentile. Trebuie doar să intrați AICI, să vă înscrieți în concurs printr-un mesaj și să așteptați tragerea la sorți care va avea loc în data de 20 octombrie. Așa că nu mai e mult timp, grăbiți-vă pentru a vă face vederea perfectă!

 

Ultima oră

Comentariul meu