munții cindrel și mărginimea sibiului, prezentate în cadrul unui seminar internațional

Primăria Rășinari și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru sunt parteneri în proiectul internațional RAMSAT “Revitalizarea zonelor defavorizate și a zonelor montane prin turism alternativ durabil” proiect finanțat de Uniunea Europeană, din Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul programului INTERREG EUROPE 2014-2020.

În acest context, partenerii români vor gazdui online în data de  22 octombrie 2020, seminarul ”Use of Natural Heritage Eco-Tourism” , al treilea eveniment internațional de schimb de experiență și bune practici în domeniul turismului durabil. În cadrul Seminarului vor fi prezentate și promovate zone din Munții Cindrel ca parte a sit-ului Natura 2000 Frumoasa, alături de Mărginimea Sibiului ca Destinație de excelență în turism și gastronomie locală , câștigătoare a premiului EDEN de la Comisia Europeană în anul 2015.

munții cindrel și mărginimea sibiului, prezentate în cadrul unui seminar internațional

Evenimentul va reuni partenerii de proiect din cele 6 țări europene (România, Portugalia, Spania, Slovenia, Bulgaria și Irlanda de Nord) precum și actori relevanți în domeniul turismului alternativ durabil și vor fi prezentate 6 regiuni din țările partenere din prisma ecoturismului.

Seminarul reunește actori importanți precum autorități publice locale, asociații și reprezentanți ai ONG-urilor cu scopul de a promova potențialul natural, patrimoniul culinar și cultural local. Seminarul se va desfășura în limba engleză.

Mai multe detalii pe pagina web a proiectului https://www.interregeurope.eu/ramsat/events/

Ultima oră

Comentariul meu