celebru influencer răpus de coronavirus - spunea că nu există covid 19

Un celebru influencer din Ucraina, care nu credea în existența noului coronavirus, a decedat după ce s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia. Tânărul avea peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare.

Dmitriy Stuzhuk, 33 de ani, era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi. Acesta a murit după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, relatează Sky News citat de stirileprotv.ro.
Fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă. După ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media.celebru influencer răpus de coronavirus - spunea că nu există covid 19
„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul.
Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație. Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. A avut nevoie de un ventilator pentru a respira, iar după 8 zile a fost externat. În scurt timp însă a ajuns iar la spital, pentru că starea lui s-a agravat.
Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică și nu au mai putut face nimic pentru el.

Ultima oră

Comentariul meu