update foto: bărbat mort electrocutat la podu olt

Un bărbat a murit electrocutat, duminică, după orele prânzului, la Podu Olt. Acesta ar fi atins un cablu de înaltă tensiune cu o lansetă de pescuit.

UPDATE

Atunci când echipajele medicale au ajuns la fața locului, bărbatul se afla în stop-cardiorespirator. Un amic care se afla cu el la pescuit a încercat să îl resusciteze. Echipajul SAJ a continuat apoi manevrele de resuscitare încă o oră, însă totul în zadar.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip C, în apropiere de Turnu Roșu, pe malul Oltului unde un bărbat care se afla la pescuit cu mai multe persoane a fost electrocutat. Bărbatul de 25 ani, aruncând undița spre râu, a atins firele de înaltă tensiune, electrocutându-se. La sosirea echipajului, bărbatul se afla în stop-cardiorespirator. O persoană din anturaj resuscita bărbatul. Echipajul SAJ a continuat resuscitarea mai mult de o oră, dar din păcate bărbatul nu a raspuns manevrelor, el fiind declarat decedat”, a transmis Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Știrea inițială

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 13.00. Persoana decedată este un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani. Potrivit martorilor de la fața locului, acesta era din județul Hunedoara. Omul ar fi atins cu vârful unei lansete de pescuit un cablu electric de la un stâlp de înaltă tensiune aflat în zonă.

update foto: bărbat mort electrocutat la podu olt

update foto: bărbat mort electrocutat la podu olt

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Sibiu însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a murit.

Polițiștii sibieni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu