liberalii sibieni au stabilit lista cu candidații pentru parlament - surprize mari și multe nume noi

Liberalii sibieni au stabilit lista candidaților pentru Parlament. „PNL Sibiu propune pentru Parlamentul țării oameni care, dacă li se va da această șansă, vor face diferența și vor reda României cea mai importantă instituție a democrației”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ralucăi Turcan. 

PNL Sibiu și-a ales candidații pentru Camera Deputaților și Senat. Este vorba despre nouă candidați – printre care regăsim și nume noi.

„Numele pe care le propunem astăzi pentru Parlamentul României sunt garanția că ceea ce s-a întâmplat nu se va mai repeta! România nu își mai permite derapaje de la democrație în fața Europei, în fața propriilor cetățeni, dar nici nu mai are timp de experimente! PNL a început reconstrucția țării, iar de oamenii din Parlament depinde continuarea pe acest drum. De acești oameni, de încrederea pe care le-o vor da sibienii, depinde și dezvoltarea județului!

Am convins prin administrații performante în țară, printr-o echipă eficientă la Consiliul Județean Sibiu, prin președinta Daniela Cîmpean, prin primari și consilieri susținuți masiv de oamenii de bună credință, am arătat că știm ce avem de făcut! Noi credem că administrațiile locale și județene, Parlamentul și Guvernul, dar și Președintele României trebuie să formeze o echipă în folosul binelui public și asta propunem românilor. Asta propunem sibienilor!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Ralucăi Turcan.

Turcan susține că pe listă se află nume care „au demonstrat atașament” pentru Sibiu.

„Pe listele pentru Camera Deputaților și Senat ale PNL Sibiu se află nume care au confirmat în activitatea parlamentară, ale căror inițiative au fost susținute și au produs efecte în societate, se află nume de sibieni care au demonstrat atașament pentru orașul și județul lor, oameni care aduc un suflu nou și în care noi, liberalii, avem încredere. PNL Sibiu este cea mai bună organizație din țară și asta mulțumită tuturor acelora care ne-au susținut, care au văzut în noi forță de muncă și – atunci când a fost cazul – de luptă! Îi îndemn pe sibieni să ne urmărească în această campanie, să ne citească propunerile, să ne judece faptele și pe 6 decembrie să nu își risipească votul! Problemele serioase ale României au nevoie de un Parlament serios, care să susțină un Guvern eficient și care, împreună, să vină alături de Președintele Klaus Iohannis la construcția țării”, se mai arată în postare.

Camera Deputaților:

  • Raluca Turcan
  • Christine Thellmann
  • Constantin Șovăială
  • Răzvan Pop
  • Cornel Macarie
  • Otilia Man

Senat:

  • Nicolae Neagu
  • Vlad Vasiu
  • Marcela Răulea

Ultima oră

Comentariul meu