spectacol de teatru în centrul sibiului pentru sebastian, tânărul bolnav de cancer

Sebastian Băcilă, tânărul sibian diagnosticat cu patru tipuri de cancer, nu își pierde speranța. Toți oamenii din jurul lui vor să îl ajute, astfel că, vineri, are loc un spectacol de teatru, organizat pentru Sebi. Intrarea este liberă, însă participanții sunt încurajați să doneze.

Spectacolul comunitar DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL cu Dumitru Stegărescu și Cristian Lupașcu se va juca vineri, 16 octombrie, la ora 17:00 în Piața Mică, în cadrul FESTIVALULUI 25 DE ZILE DE TEATRU, organizat de BIS Teatru. Intrarea este liberă, spectatorii fiind încurajați să doneze pentru Sebastian Băcilă, tânărul sibian de 19 ani care luptă cu cancerul.

Sebastian Băcilă, are 19 ani. A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer: testicular, la aorta abdominală, la plămâni și la creier. Momentan Sebastian este în Turcia la o clinică pentru tratament. Multe luni de zile i-a fost teamă să ceară ajutor pentru a nu fi judecat și marginalizat, dar acum strigă „Vreau să trăiesc! Am nevoie de ajutor”.

Sebi a absolvit Colegiul Național „Octavian Goga”, urma să meargă la facultatea de medicină din Sibiu sau Brașov. Din păcate viața lui a lua o întorsătură drastică, cu trei zile înainte de admitere a fost diagnosticat cu această boală. El a renunțat la visul de a deveni medic din cauza „sistemului din România”, iar acum își dorește să devină designer de exterior. Peste 10 ani el se vede la casa lui, iar la vârsta de 24 de ani vrea să își ia carnetul de motocicletă și să fie sănătos.

Reprezentația are scop caritabil, la inițiativa voluntarei BIS, Izabela Roman, elevă la Liceul Octavian Goga din Sibiu.

„Eu sunt Roman Izabela de la Colegiul Național „Octavian Goga”, am 17 ani și vă rog haideți să-l ajutăm, cu cât mai mulți oameni aproape cu atât mai bine. Mă bucur că pot face acest lucru pentru el și mă bucur că și-a făcut curajul de a cere și de a accepta ajutorul. Merită să fie sănătos, să aibă o viață normală. Trebuie să fim aproape de el. Să îi dăm puterea de care are nevoie! Haideți la spectacol vineri, în Piața Mică! Vă vom aștepta cu o urnă de donații pentru Sebastian”, spune tânăra.

Cont ron:

BACILA SEBASTIAN ANDREI

RO04RNCB028415691014 0001

RNCBROBU

Cont euro:

BACILA SEBASTIAN ANDREI

RO09RNCB0284156910140008

RNCBROBU

REVOLUT: LT75 3250 0163 0392 4201 (iban Revolut), număr telefon: 0756404658

PAYPAL: http://paypal.me/SebastianBacila

Adresă e-mail: sebastianbacila76@gmail.com

Ultima oră

Comentariul meu