o sibiancă lansează un volum de poezii - "fata din oglindă" de andreea floare

Probabil că mulți dintre voi ați auzit despre Andreea Floare, fata din Sibiu care a primit de la viața o provocare incredbilă, pe care a înfruntat-o cu pieptul sus, iar acum, a ajuns să creeze. Să creeze ceva frumos pentru a inspira oamenii din jur și pentru a transmite tuturor mesajul său.

Acum 3 ani, Andreea a fost diagnosticată cu o boală îngrozitoare, șansele ei de a supraviețui fiind extrem de mici. Tinerei din Sibiu i s-a spus ca va muri. Andreea a dus o luptă grea și anevoioasă pentru a supraviețui. Drumul pe care l-a parcurs aceasta spre a se vindeca a fost unul foarte dificil, ajungând pe alocuri să-și piardă orice speranță. După multă luptă , Andreea a reușit să învingă și să obțină cel mai de preț trofeu – viața.

Inspirată din experiența sa de viață și de cea a oamenilor din jurul ei, Andreea a lansat două cărți, iar acum, urmează lansarea celei de a treia carte.  Prin intermediul acestor opere, tânăra dorește să le  dovedească oamenilor ca orice e posibil.

“Vreau să le transmit oamenilor că după cele mai întunecate nopți, vine o nouă zi cu soare. “Fata din oglindă” este o carte de poezii, despre trăirile și sentimentele mele atât din timpul bolii cât și din perioada de după.”, spune Andreea Floare.

Lansarea cărții “Fata din oglindă” va avea loc joi, 15 octombrie de la ora 19:00 și se va desfășura online pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu