Tragicul accident de la Tălmăcel - Petre a murit strivit în mașină
FOTO: ARHIVĂ

Un accident teribil a avut loc, marți noapte, în localitatea Tălmăcel. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o râpă adâncă. 

O comunitate întreagă este în doliu, după ce Petre, un tânăr din Tălmăcel, a murit strivit în mașina condusă de Mircea, amicul său. Se pare că șoferul a pierdut controlul direcției de mers și, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a trecut prin parapet și s-a prăbușit într-o vale adâncă de circa trei metri.

Când polițiștii și echipajele medicale au ajuns la fața locului, au găsit mașina cu roțile în sus, iar înăuntru un bărbat, pasager pe scaunul din dreapta-față, decedat. Este vorba despre Petre, un tânăr în vârstă de numai 30 de ani, domiciliat în Tălmăcel.

Autoturismul a fost abandonat de către proprietar. Imediat după producerea accidentului, Mircea, cel aflat la volan, a luat-o la sănătoasa. Abia spre dimineață, când și-a dat seama ce s-a întâmplat și „s-a trezit” din beție, a revenit la fața locului. Potrivit surselor Ora de Sibiu, omul ar fi mărturisit că s-a întors să vadă cât de avariată este mașina.

Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest. Alcoolemia a fost mică de dimineață, însă, cu siguranță, la momentul producerii accidentului, era mult mai mare. „Polițiștii rutieri au depistat autorul accidentului, este vorba de un bărbat in vârsta de 40 de ani, din Talmaciu. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat 0,38 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În mașină, alături de cei doi, se mai afla și o a treia persoană. Atât aceasta, cât și șoferul fugar, sunt teferi. Petre însă și-a găsit sfârșitul. A murit pe loc, strivit de fiarele contorsionate ale mașinii.

FOTO: ARHIVĂ

Ultima oră

Comentariul meu