update foto carambol pe semaforului. cel puțin patru mașini implicate
Foto Info Trafic Jud. SIBIU

Miercuri după-amiaza, în jurul orei 15, pe strada Semaforului a avut loc un accident în lanț. Din primele informații cel puțin patru mașini sunt implicate.

UPDATE. Potrivit polițiștilor sibieni, este vorba despre o coliziune față spate în care sunt implicate trei autoturisme și o autoutilitară. Se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului a abandonat mașina și a fugit. Era băut bine.

„Șoferul care ar fi produs evenimentul a abandonat autoturismul și a parasit locul producerii fără încuviințarea polițiștilor. La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii de ordine publică l-au identificat pe șoferul in cauza, un sibian in varsta de 46 de ani, iar in urma testarii sale alcoolscopice a rezultat o concentratie de 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cauza șoferului beat care a produs evenimentul rutier, un alt conducător auto a fost rănit. Este vorba despre șoferul primului turism lovit, un sibian în vârstă de 50 de ani, care va fi transportat la spital.

update foto carambol pe semaforului. cel puțin patru mașini implicate
Foto Info Trafic Jud. SIBIU

În continuare se vor întocmi actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere sub influenta alcoolului, respectiv parasirea locului producerii accidentului fara incuviintarea politistilor. In zona se circula ingreunat.

Ultima oră

Comentariul meu