bărbatul mort la tălmăcel a lăsat în urmă o soție și cinci copii - au nevoie de ajutor

Cinci copii au rămas orfani de tată, iar o femeie a rămas fără soț, în urma accidentului mortal ce a avut loc marți seară în localitatea Tălmăcel. Este mare nevoie ca cei rămași în urmă să fie ajutați financiar. Familia lui Petre, bărbatul decedat, trece prin clipe greu de imaginat.

Petre Rupa a murit, marți seară, strivit în mașina care a plonjat într-o râpă la Tălmăcel. Șoferul care conducea autoturismul s-a urcat băut la volan și, într-un moment de neatenție, într-o curbă deosebit de periculoasă, a intrat în parapet și s-a răsturnat într-o vale. Pentru Petre impactul a fost fatal. A murit pe loc.

În urmă au rămas soția și cei cinci copii ai lor. Cu toții sunt în stare de șoc. Nu pot înțelege de ce această nenorocire s-a abătut asupra familiei lor. Este mare nevoie de ajutor financiar pentru ca familia să treacă mai ușor peste greutățile ce urmează să vină.

În acest sens, a fost creată o strângere de fonduri pe Faceebook, unde oamenii cu suflet mare pot dona.

„Vă rog ajutați familia Rupa. Ieri s-a întâmplat un accident teribil în localitatea Tălmăcel, în urma căruia tatăl a 5 copii, Petre Rupa, a decedat. Bărbatul la care lucra îi promisese un cuptor și voia să îl ajute să îl transporte. Șoferul era băut și nu avea permis. Vehiculul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Petre a fost rănit mortal în urma accidentului. Un șoc imens pentru soția și copiii săi. Încă nu le vine să creadă. (…) Vă rog să mă ajutați cât de repede să ajutăm și să sprijinim această familie. Fiecare ban donat va fi folosit pentru a susține familia măcar în perioada următoare cu minimul necesar”, se arată în descrierea strângerii de fonduri.

Strângerea de fonduri AICI.

Ultima oră

Comentariul meu