video: fanii apple în extaz - s-a lansat iphone 12

Așteptarea a luat sfârșit. Fanii Apple fac cunoștință cu noile modele iPhone 12. Sunt mult mai rapide decât celelalte modele, camerele foto sunt mai performante și au disponibilă rețeaua 5G. 

Evenimentul de lansare poate fi urmărit pe YouTube, acesta fiind pus la dispoziție de Apple.

YouTube video

Cele patru telefoane (iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max) sunt foarte așteptate în special pentru că vor face trecerea completă la ecrane OLED, chiar și pe modelele mai ieftine, în timp ce vor veni cu un design nou și cu sisteme de camere îmbunătățite, scrie go4it.ro.

iPhone 12 va folosi un design inspirat de modelele iPhone 4 și iPhone 5, cu margini drepte, dar va păstra și multe dintre elementele familiare de pe familia de dispozitive iPhone 11. Avem de a face cu sisteme cu două sau trei camere, alături de un senzor 3D LiDAR pe modelele Pro. De asemenea, putem vedea noile culori: o culoare albastru închis pentru variantele iPhone 12 Pro și culori deschise pentru modelele iPhone 12 și iPhone 12 Mini.

iPhone 12 Pro și Pro Max – telefoanele premium ale anului

Apple susține că aceste două telefoane sunt cele pe care le iei când vrei ce-i mai bun. Modelul mic are ecran de 6,1 inci, iar Max are ecran de 6,7 inci. Telefoanele, față de modelele precedente, sunt doar un pic mai înalte. Pe spate au și un senzor LiDAR, scrie playtech.ro.

Când a venit vorba de mediu, Apple a dezvăluit și că noile telefoane nu vor mai avea încărcătoare în pachet, dar nici căști. Cutia va fi mai mică, va fi doar un cablu, telefonul, dar și niște foi cu instrucțiuni.

Rețea 5G pe noile modele

Apple susține că a colaborat cu 100 de operatori, din 30 de regiuni, ca să se asigure că pe 5G nu-s probleme. Totodată, iOS va decide când ai nevoie de 5G sau de 4G. Asta înseamnă că dacă viteza nu-i totul, va trece automat la 4G. Ceea ce poate ajuta enorm autonomia. Orange și Vodafone, dar și Telekom sunt pe lista operatorilor.

Prețurile noilor modele

Prețul modelului iPhone 12 Mini pornește de 699$, iPhone 12 (varianta clasică) de la 799$, iPhone 12 Pro de la 999$, iar modelul iPhone Pro Max va costa 1099$.

Când ajung telefoanele pe piață

După evenimentul de prezentare, cel mai așteptat anunț e când ajung telefoanele pe piață. În acest caz e posibil să aibă date diferite. Varianta mini ar putea fi disponibilă la precomandă pe 6 sau 7 noiembrie și la vânzare din 12 sau 13 noiembrie. iPhone 12 și iPhone 12 Pro vor fi disponibile chiar în octombrie (spre sfârșitul lunii), iar iPhone 12 Pro Max – precomenzi în 13, 14 noiembrie și la vânzare spre sfârșitul lunii – 20, 21 noiembrie.

Evident că datele pot varia în România. Totodată, versiunea mini ar putea intra, foarte bine, la precomandă încă de mâine sau din primul weekend (16 – 18 octombrie).

Imagini cu noile modele AICI.

Sursa: playtech.ro / go4it.ro

Ultima oră

Comentariul meu