șoferi tursib amendați pentru că nu purtau mască de protecție. la fel ca zeci de sibieni

Verificările privind respectarea normelor anti covid la nivelul județului și municipiului Sibiu au continuat și sâmbătă. Jandarmii și polițiștii au sancționat sute de sibieni pentru că nu au respectat aceste măsuri, zeci dintre ei fiind pasageri Tursib. Și doi dintre șoferi au de plătit amendă.

Au fost verificate 959 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 102 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 244 de mijloace de transport, dintre care 13 mijloace de transport public în comun.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 173 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei, dintre care 169 de sancțiuni în valoare de 5.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 1 sancțiune în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de carantină / izolare, 1 sancțiune în valoare de 500 de lei pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite restricții / interdicții și 2 sancțiuni în valoare de 1.000 de lei la Legea nr. 61/1991, în context COVID – 19.

Dintre cele 169 de sancțiuni aplicate de polițiștii sibieni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 45 au fost aplicate în mijloacele de transport în comun, 2 dintre acestea conducătorilor auto care nu purtau masca de protecție, iar 43 pasagerilor care au fost depistați nerespectând această măsură de protecție individuală.

Ultima oră

Comentariul meu