încă patru clase din sibiu trec în on-line - colegiul lazăr si cel economic intră în scenariul galben
Sursa: adevarul.ro

Scenariile după care învață elevii sibieni se schimbă de pe o zi pe alta. Unele intră obligate în scenariul roșu pentru că un elev sau un profesor au fost depistați pozitiv la coronavirus, altele s-au speriat și au cerut scenariul galben ca urmare a creșterii ratei de infectare la nivelul municipiului Sibiu.

Astfel, clasa a IX-a B de la Liceul Teoretic ,,Constantin Noica” trece în scenariul roșu după ce un elev a fost depistat pozitiv. Același lucru se întâmplă cu clasa a XII-a B de la Energetic. Clasele a VI-a G şi a IX-a S de la Onisifor Ghibu  suspendă cursurile ,,faţă în faţă” şi trec în activitatea didactică on-line după ce un cadru didactic s-a infectat cu coronavirus.

Conducerea colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” și cea a Colegiului Economic au cerut trecerea din scenariul verde în cel galben din cauza creșterii tarei de infectare la nivelul municipiului Sibiu.

Școala din Bârghiș și cea din Boița vor trece și ele la scenariul galben după ce în cele două localități rata de infectare a trecut de 1,5 la mia de locuitori.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cel putin scenariu galben ar trebui sa fie si la Bruck…sunt 30 elevi in cls IX inghesuiti in spatii de 24mp…si au deja 3 cazuri de Covid 19