update focar uriaș de coronavirus la un cămin de bătrâni din sibiu - numărul infectărilor crește vertiginos

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat vineri un focar de infecție în cadrul Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu.

UPDATE
În ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Sibiu vă informăm că din ultimele informații, în cadrul căminului sunt 77 de beneficiari. Dintre aceștia 60 sunt pozitivi. Până în acest moment echipa medicală prezentă acolo, a dispus internarea pentru o persoană.
De asemenea căminul are un număr de 27 de angajați, dintre care 6 sunt pozitivi. Aceștia au fost evaluați și pentru toți s-a dispus măsura izolării la domiciliu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Reprezentanții Căminului spun că la momentul actual, e confirmat un număr de 60 de persoane din rândul beneficiarilor și 6 angajați. Ancheta epidemiologică este în derulare. O echipă medicală s-a deplasat la cămin pentru a efectua evaluarea stării de sănătate a tuturor pacienților.
“Momentan suntem ocupați cu îngrijirea bătrânilor și cu implementarea tuturor măsurilor impuse de Direcția de Sănătate Publică. E și ambulanța aici și este verificată starea de sănătate a celor infectați pentru a identifica persoanele care necesită internare.”, spun reprezentanții instituției.
La momentul actual, nu există nici o presupunere despre cum ar fi pătruns virusul în cadrul căminului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar fi foarte bine daca presedintele ar da ordin sa se ieie masuri.Din pacate el se gandeste doar la alegeri si cum conduce el alaturi de p.n.l.Imi pare sincer rau ca l-am votat.Calca peste cadavre doar ca sa ii fie lui bine.