bătrânel rănit după ce a căzut din căruță – a ajuns la urgențe
foto: arhivă

Un bătrânel a ajuns, joi, la Urgențe după ce a căzut dintr-o căruță și s-a rănit. Polițiștii sibieni au întocmit și un dosar penal. 

„La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 13,30, în orașul Dumbrăveni, un bărbat în vârstă de 66 de ani, localnic, pasager într-un atelaj hipo condus pe strada După Cetate, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul atelajului, tot un localnic, în vârstă de 36 de ani, nu se afla sub influența alcoolului.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stimata doamna, domnisoara Madalina Rosu daca un cetatean de 66 de ani este considerat un batranel cum il considerati pe cel care are 90 de ani??? Rusine sa folositi in public un asemenea apelativ. Am transmis un astfel de semnal desi sunt convins ca nu-l publicati dar poate dati dovada de mai mult respect fata de anumite persoane.