O fetiță din Sibiu suferă de o boală grea - Andreea are nevoie de donații

Andreea Teușan este o fetiță din Sibiu care s-a ales cu o soartă grea. La vârsta de doar trei anișori și opt luni, micuța știe ce însemnă să lupți parte în parte cu boala pentru a trăi. De aproape doi ani de zile, Andreea se confruntă cu o povară grea și chinuitoare, atât pentru ea, cât și pentru părinții ei.

La vârsta de doi ani, părinții micuței au primit o veste cutremurătoare. Andreea a primit cruntul diagnostic de epilepsie. După mai multe demersuri și investigații la spitalele din România, părinții copilei au primit din partea medicilor un răspuns dur. Aceștia au spus că,  cazul micuței Andreea este prea dificil și, din păcate, medicina din România este neputincioasă. După mai multe încercări eșuate de a găsi o clinică ce o va accepta pe Andreea, în sfârșit, rugăciunile părinților au fost auzite și, într-un final, fetița a fost acceptată de o clinică din Turcia.Advertisement

Andreea a primit un diagnostic dur

După internare, Andreea a fost supusă mai multor investigații , în urma cărora, medicii au stabilit un nou diagnostic, si anume – encefalita autoimună. Tratamentul de care are nevoie este foarte costisitor, iar părinții fetiței au nevoie de sprijin. Vineri, în data de 9 octombrie, Andreea va merge iar în Turcia pentru un control și pentru alte verificări.   „Acum starea Andreei este stabilă, nu a mai făcut convulsii, are mișcări necontrolate din mânuța dreaptă, trebuie să facă tratament cu imunoglobulină  în fiecare lună. Sperăm ca în curând, fiica noastră să poată și să mănânce. Vă rugăm rămâneți alături de micuța noastră luptătoare.”, spune mama fetiței, Cristina Teușan.

O fetiță din Sibiu suferă de o boală grea - Andreea are nevoie de donații

Cum o putem ajuta?

Toți cei care doresc să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a micuței Andreea, pot face donații în următoarele conturi:

Titular cont: ANDREI TEUȘAN IOAN

Pentru EURO: RO89BTRLEURCRT0296401801

Pentru RON: RO15BTRLRONCRT0296401802

Număr telefon: 0749883155 Cristina Teușan

0743631363 Andrei Teușan

Ultima oră

Comentariul meu