super oferte la optyu joi de ziua mondială a vederii

Joi, 8 octombrie, este Ziua Mondială a Vederii. Și cum OptyU deja este poate cea mai cunoscută optică din oraș, nu putea sărbători în alt mod decât cu super oferte. Așa că, în ambele magazine, cel din mall-ul de la ieșire din Sibiu și cel de lângă podul gării, joi, ochii dumneavoastră vor fi răsfățați cu super prețuri.

Reduceri masive

Joi, în cele două magazine de optică OptyU (cel din mall Șelimbăr, pe galeriile Carrefour și cel din mall-ul de la gară de la etajul I), orice ramă pentru ochelarii de vedere se poate cumpăra cu 40% reducere față de prețul inițial. Și cum ramele de aici sunt de cea mai bună calitate, de la firme de top, nu se potrivesc pentru ele decât lentilele Essilor, cele mai bune de pe piață, pe care evident, le găsiți tot la OptyU.

super oferte la optyu joi de ziua mondială a vederii

OptyU este inovator în tot ceea ce înseamnă tehnologie. A adus la Sibiu singurele aparate Vision-R 800 din țară, care stabilesc dioptriile în câteva secunde, la ”milimetru”. Consultațiile sunt gratuite, iar așa vă veți asigura că aveți cele mai personalizate lentile cu putință.

Premii și pe site

De curând OptyU a lansat site-ul pe care se pot comanda cele mai fashion rame și ochelari de soare. Vă puteți înscrie aici după ce faceți o comandă și veți participa la o tombolă cu premii deloc de neglijat: ochelari (ramă și lentile) de designer, un voucher de 1000 de lei, unul de 500 de lei, ochelari de soare de designer sau rame pentru ochelari de vedere.

super oferte la optyu joi de ziua mondială a vederii

Și cum OptyU a fost mereu îndreptat către nevoile clientului, a pus la punct un sistem de rate pentru achiziționarea ochelarilor de vedere. Astfel, oricine își dorește ochelari și rame de calitate, dar poate nu are suficienți bani în acel moment, le poate avea datorită sistemului de plată în rate oferit de OptyU.

Ultima oră

Comentariul meu