video: furt într-un local din centrul sibiului - tânără păgubită își caută actele

O tânără din Sibiu își caută actele după ce un hoț i-a furat portofelul într-un local din centrul Sibiului. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere, însă, fiindcă purta mască, cu greu poate fi identificat.

Furtul a avut loc în urmă cu două zile, într-un restaurant situat pe strada Timotei Popovici din Sibiu. Hoțul a intrat în local și, fără să stea pe gânduri, a furat portofelul din geanta unei tinere. În portofel se aflau bani, carduri de credit, dar și acte.

YouTube video

„În data de 04 octombrie mi-a fost furat portofelul din geantă, într-un restaurant de pe str. Timotei Popovici. În portofel aveam buletin pe numele Petica Svetlana, permis de conducere, carduri și ceva bani. Poate hoțul a luat banii și portofelul l-a aruncat pe undeva prin apropiere”, scrie tânăra într-o postare pe grupul de Facebook Obiecte Pierdute Sibiu.

Femeia lucrează ca ospătar în respectivul local și se afla afară în momentul furtului, vorbea cu niște turiști. Nu l-a observat pe individ când a ieșit din incintă. Din păcate, nici camerele de supraveghere nu sunt de mare de ajutor, căci hoțul purta mască, astfel că nu poate fi recunoscut foarte ușor. video: furt într-un local din centrul sibiului - tânără păgubită își caută actele

Tânăra vrea să își recupereze actele – buletinul și permisul de conducere. Aceasta crede că hoțul a luat banii și a aruncat portofelul la întâmplare. Dacă le găsiți, nu ezitați să ne contactați.

Sursa video: Obiecte Pierdute Sibiu/Facebook

Ultima oră

Comentariul meu