jucător de la echipa a doua a fc hermannstadt pozitiv la covid
foto: arhivă

Un nou caz de infectare cu noul coronavirus la FC Hermannstadt. Este vorba despre un jucător tânăr de la echipa a doua, care a fost confirmat pozitiv. 

Un fotbalist de la echipa a doua a FC Hermannstadt are coronavirus. Marți, toți jucătorii și staff-ul echipei au fost testați, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook FC Hermannstadt.

„Fotbaliștii și staff-ul A.F.C.Hermannstadt au efectuat marți o nouă testare COVID-19. Toate rezultatele au fost negative În zilele următoare va repeta testarea și fotbalistul depistat pozitiv săptămâna trecută, dar suntem încrezători că va fi bine. Acesta nu a simțit și nu prezintă nici un simptom specific noului coronavirus. Vă vom informa de îndată ce avem noutăți în legătură cu asta.

Din păcate, însă un tânăr fotbalist de la FCH 2 a fost depistat astăzi pozitiv la testările efectuate conform protocolului anti-Covid 19. Și acesta este asimptomatic, se simte bine și se află acum în izolare. Celelalte teste făcute la echipa a doua a clubului au avut rezultate negative”, se arată pe Facebook.

Programul de antrenament la FCH și FCH2 se desfășoară normal

Prima echipă va susține un meci amical în acest week-end contra unei echipe de Liga I, în timp ce FCH2 joacă în deplasare contra celor de la C.S.Viitorul Daesti, în etapa a V-a a Ligii a III-a.

„Potrivit legislației în vigoare și a protocolului sanitar anti-Covid 19, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile și asociațiile cu profil sportiv nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al echipei depistat pozitiv/ infectat cu COVID-19”, se mai arată în postare.

Ultima oră

Comentariul meu