pline străzile de șoferi băuți - alți doi sibieni s-au ales cu dosar penal
FOTO: arhivă

Doi șoferi au fost depistați băuți, în trafic, de către polițiștii sibieni. Unul dintre ei a fost prins dis de dimineață, pe drumul dintre Blăjel și Mediaș, iar celălalt pe Valea Avrigului. 

Polițiștii sibieni transmit că, sâmbătă dimineața, un șofer a fost depistat beat la volan. Acesta conducea un autoturism pe DN14A.

„La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 07,00, pe DN 14 A, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Blăjel spre Mediaș de către un medieșean în vârstă de 37 de ani. Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Duminică dimineața, un alt șofer a fost depistat beat la volan. Este vorba de un tânăr care conducea o mașină oe Valea Avrigului.

„La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 11,00, pe Valea Avrigului, un alt șofer a fost depistat conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Agnita, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, mai spune Welter.

Ultima oră

Comentariul meu