razii de amploare la sibiu - s-au dat avertismente pentru nerespectarea regulilor covid-19

În cursul zilei de 3 octombrie a.c., 229 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Cu această ocazie, au fost verificate 629 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 51 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 212 mijloace de transport.

În cadrul acțiunilor, 18 persoane au fost sancționate contravențional cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii locali sibieni au verificat 231 de persoane fără a constata nereguli pe linia respectării măsurilor de protecție individuală.

În cursul zilei de 3 octombrie a.c., 14 jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă, în stațiunile montane Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, în zonele de îmbarcare / debarcare ale telecabinei, pe raza stațiunii Păltiniș, în stațiile mijlocului de transport în comun.

De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare în piața Cibin și în zona Gușterița din municipiul Sibiu. În urma desfășurării acțiunilor nu au fost aplicate sancțiuni.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus. „Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.„, transmite Prefectura Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu