a văzut-o cineva pe paula? - a plecat de acasă iar părinții o caută cu disperare

Togan Paula Elena este o fată de 22 de ani din localitatea Daia, județul Sibiu , care a plecat vineri de acasă, într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

Părinți fetei sunt îndurerați și-și caută copila cu disperare. Aceștia spun că fata se afla acasă cu bunica ei,  în timp ce părinții erau la muncă. În jurul orei 12:45 bunica Paulei s-ar fi pus în pat să se odihnească, iar atunci copila a plecat, fără să spună nimănui încotro se îndreaptă. Până acum, părinții au reușit să afle că fata ar fi plecat cu o mașină la ocazie pentru a ajunge în Sibiu, unde a coborât în zona broscărie, urcând de acolo în singura mașină de taxi, aflată în stație. Persoana care se afla la volanul mașinii este din aceeași localitate, și le-a spus părinților că fata a vorbit tot drumul la telefon cu un băiat.

Părinții spun că este pentru prima dată când fiica lor pleacă de acasă și că nu au avut nici o ceartă sau incident care să o provoace să facă acest pas, însă copila are și un retard mintal și este foarte credulă.

Dacă o vedeți pe Paula, anunțați urgent poliția sau părinții la numărul de telefon: 0765697413

Semnalmente:

Vârstă: 22 ani

Vestimentație: pantaloni culoarea albastru închis, bluză gri cu paiete, geacă gri deschis, adidași sport

160cm, 60kg, păr șaten și blond spre vârfuri, ochi căprui

Ultima oră

Comentariul meu