un minor de 13 ani a plecat de acasă - dacă l-ați văzut pe bogdan, anunțați urgent poliția

Polițiștii sibieni caută un minor de 13 ani a cărui dispariție a fost sesizată în cursul zilei de 2 octombrie a.c., de către mama sa. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să apeleze 112.

În cursul acestei zile, polițiștii sibieni au fost sesizați de către IPJ Alba cu privire la dispariția unui copil. În fapt, la data de 2 octombrie a.c., prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 13 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Alba cu privire la plecarea voluntară a fiului ei, CHEIA BOGDAN COSMIN, de la o stână situată în zona industrială vest a municipiului Sibiu. Minorul ar fi plecat de la stână cu intenția de a se deplasa la domiciliul său din satul Tatarlaua, județul Alba.

La data plecării minorul purta blugi albaștri, bluză neagră, încălțăminte sport, albastră cu inscripția „Adidas” și are asupra sa un ghiozdan alb cu lucruri personale.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu efectuează ample verificări în vederea depistării minorului. Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Ultima oră

Comentariul meu