un neamț a lovit o mașină la sibiu și a fugit - era beat
foto: arhivă

Un bărbat din Germania a lovit o mașină pe o stradă din Sibiu și a plecat de la fața locului. Oamenii legii l-au depistat pe strada Măsarilor din municipiu. În urma verificărilor, au constatat că era beat. 

„La data de 1 octombrie, în cadrul activităților specifice, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat în trafic, pe str. Măsarilor din municipiul Sibiu, un autovehicul care prezenta avarii. Polițiștii au procedat la oprirea în trafic a mașinii, la volanul căreia a fost identificat un cetățean străin, în vârstă de 45 de ani”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate și a declarației șoferului, se pare că acesta ar fi acroșat un autovehicul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât a refuzat să se supună recoltării de probe biologice, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei (art. 337 din Cod Penal.

Ultima oră

Comentariul meu