Weekendul a venit cu pași grăbiți, iar asta înseamnă pauză de la treburile casnice, de la rutina zilnică și program de relaxare în familie sau cu prietenii. Vă propunem câteva activități, pe care le puteți face în acest sfârșit de săptămână la Sibiu.

MICII DETECTIVI după Karl Heinz Wegener – Teatrul GONG

Mihăiţă şi Ţăndărică sunt primii care vor urca pe scenă în luna octombrie, în spectacolul “Micii Detectivi”. Cei doi băieţi pornesc într-o aventură plină de mister şi adrenalină, în încercarea de a rezolva cazul banditului din oraş. Adaptarea după povestea lui Karl Heinz Wegener a regizoarei Lilly Krauss-Kalmár surprinde prin tehnica păpuşilor ce aduce un omagiu teatrului clasic de animaţie. Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate atât de la sediul Agenției de Bilete din cadrul teatrului, cât și online: https://bit.ly/305JWmq

FELII de Lia Bugnar – Teatrul Național Radu Stanca

Pe 3 și 4 octombrie la Sala Mare, respectiv pe 7, 8 și 9 octombrie pe TNRS – Scena Digitală, nu ratați întâlnirea cu Ofelia Popii în spectacolul „Felii”, unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul TNRS.
Informații pe larg și bilete: www.tnrs.ro/program

Cine GOLD Sibiu

În acest weekend vă puteți delecta cu vizionarea unui film interesant. În program sunt mai multe filme interesante, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Detalii și bilete AICI.

Concert Sergiu Joyme Pub

Vineri începe Sibiu Sounds Live Shows. Un nou context în care puteți să vă bucurați de muzică și să susțineți, în același timp, artiștii locali. Vineri va avea loc un concert inedit, în interpretarea lui Sergiu. Concertele se vor desfășura outdoor și vor respecta toate restricțiile impuse în această perioadă.

Brukenthalfest

Brukenthalfest, prima ediție a Sărbătorii Toamnei care va fi organizată în grădinile Palatului Brukenthal din Avrig. Prin „Brukenthalfest” 2020, reprezentanţii Palatului Brukenthal Avrig sărbătoresc aniversarea celor 300 de ani de la naşterea fostului guvernator al Transilvaniei, Samuel von Brukenthal,cu mâncare bună, cârnăciori şi carne bavareză la grătar, pâine, chiflele si covrigi Brezel bavarezi, pregătite în cuptoarele tradiţionale ale complexului, ciolan afumat, gulaş unguresc şi multe alte bunătăţi din zona Transilvaniei. Participanții pot bea bere locală şi germană și pot asculta muzică live și pot participa la diverse concursuri tematice.

Centrul Cultural Ion Besoiu

Program diversificat de filme pentru orice gust și vârstă, la Cinema Ion Besoiu. Program complet AICI.

 

Ultima oră

Comentariul meu