marius grecu a câștigat un nou mandat la primăria șelimbăr cu aproape 50% din voturi

Primarul Marius Grecu a primit voturile șelimbărenilor pentru un nou mandat, în urma alegerilor de duminică. Liberalul a strâns aproximativ 50% din totalul voturilor acordate de cetățenii comunei la alegerile locale din 27 septembrie.

„Dragi șelimbăreni, mohani, bungărzeni și veștemeni, vreau să vă mulțumesc pentru votul pe care mi l-ați acordat pentru un nou mandat. Mulțumesc echipei PNL care a fost alături de mine în această campanie. Vom avea un consiliu local nou, alături de care, timp de patru ani, sper să putem duce mai departe proiectele începută și să adunăm multe altele noi. Am încredere în oamenii care au primit votul șelimbărenilor și sper că vor pune înainte, tot timpul, interesul celor care i-au votat. La treabă!”, este mesajul primarului Marius Grecu.

La Șelimbăr au ieșit la vot 5.239 persoane, fiind valide 5.105 voturi. Procentul de prezență la vot a fost în această localitate de 46,50% procente, pe listele electorale fiind trecuți 11,266 de șelimbăreni. Conform datelor preliminarii, Marius Grecu, candidatul PNL la Primăria Șelimbăr, a primit 2.518 voturi (49,08%).

Pentru Consiliul Local Șelimbăr, au votat 5.238 de cetățeni, fiind 5.105 voturi valide. În Consiliul Local Șelimbăr au intrat PNL (40,37%), USR PLUS (29,74%), PMP (7,68%), PSD (6,97%) și ALDE (5,41%).

Ultima oră

Comentariul meu