foto lărgirea șoselei de pe calea cisnădiei, ineficientă. e la fel de aglomerat ca înainte
foto: arhivă

Lucrările la sensul giratoriu de pe Calea Cisnădiei, de la ieșirea din oraș și lărgirea șoselei în acea zonă au avut drept scop fluidizarea traficului care vine din Cartierul Arhitecților. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. În continuare, dimineața, când locuitorii din Arhitecților vin către centrul orașului se formează cozi interminabile în care se așteaptă zeci și zeci de minute.

Cei care locuiesc în Cartierul Arhitecților și-au pus speranțele în faptul că după finalizarea lucrărilor la sensul giratoriu și lărgirea drumului, la orele de vârf, se va circula ceva mai bine în zonă. Doar că, se pare, nu e cazul. O fotografie postată de un sibian care aștepta la coadă de câteva zeci de minute arată acest lucru.

”Era de așteptat ! Nu s-a rezolvat problema esențială : sensul giratoriu prin care se intra pe Rahovei. Stație de autobuz in interiorul unui sens giratoriu! Unic in lume! Trecere de pietoni la ieșirea dintr -un sens giratoriu , sens interzis la ieșirea dintre-un sens giratoriu ! Fără egal pe glob!”, este unul din comentariile de la poza de pe Facebook.

Un alt sibian a postat o fotografie care arată aceeași aglomerație, în jurul orei 8, pe Calea Cisnădiei- coadă interminabilă.

foto lărgirea șoselei de pe calea cisnădiei, ineficientă. e la fel de aglomerat ca înainte

Lucrările de la giratoriul de pe Calea Cisnădiei au aglomerat și zona Calea Dumbrăvii- Siretului. Și aici, traficul gâtuit a pus la încercare nervii șoferilor când au fost nevoiți să aștepte în trafic minute în șir.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Bhahahaaha…imi amintesc cand s-a anuntat acest „proiect” marca CORA (cacofonie intentionata) ca am fost unul dintre cei care sunt etichetati gen „gigi contra” pentru ca am spus-o de la inceput ca lucrarea aceea (pentru care s-au inchis strazile luni in sir) nu va avea nici un efect.
    Din fericire am fost mai multi „comentaci” pe aici care am spus asta: iata ca a venit si ziua adevarului :)))
    Cu spatiul verde cum a mai ramas povestea? Au ras plopii aceia pentru banda lor de circulatie miraculoasa? Ca nu am mai fost de mult prin zona.
    Oricum felicitari CORA, ai obtinut inca un mandat in care poti sa mai tragi niste giratorii in giratorii in giratorii, doar doar poate se creaza o gaura neagra ce va inghiti traficul.

  2. Eu cred că nu e vorba doar de acea porțiune , ci și mai departe ,pe lângă cimitir se vor continua lucrarile de lărgire a drumului ,în colaborare cu primăria Cisnădie,deoarece urmează sa se intersecteze cu centura Sibiului …ce urmeaza și ea a fii pornită dinspre Cristian ..

  3. Uite asa primaria Sibiu a aruncat 5 milioane din banii contribuabililor pentru supararea cisnadienilor din Arhitectilor. Bravo !