pont - cadouri speciale de valoare pentru cei dragi

A dărui este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le putem face pentru persoanele dragi din viața noastră. Nu trebuie neaparat să așteptăm evenimente importante, cum ar fi Crăciunul, 8 Martie,  zile de naştere sau onomastice, pentru acest lucru.

Un cadou poate aduce oricând zâmbetul pe buze pe faţa persoanei iubite. De cele mai multe ori însă să găsești cadoul potrivit devine o alegere dificilă. Bijuteriile sunt primul gând, mai ales pentru domni, atunci când doresc să ofere un dar special unei femei, care poate fi mama, soţia sau iubita.

Şarm şi atitudine

Bijuteriile au fost dintotdeuna simboluri ale frumuseţii şi ale feminităţii.  Asociate cu şarmul şi eleganţa, voluminoase sau distinse, cu pietre preţioase, perle de cultură, perle de Mallorca sau cu cristale Swarovski,  în nuanţe diferite, mereu în tendinţele modei, bijuteriile pun în evidenţă personalitatea. Şi nu doar a doamnelor!  Podoabele pot fi cadoul potrivit chiar și pentru cei mici. O pereche de cercei de aur pentru copii la botezul sau aniversarea unei fetițe este un dar special, dar şi o amintire pe care să o păstreze toată viaţa. 

Mereu o alegere potrivită

Și de ce nu bijuterii pentru bărbaţi? Pot fi de asemenea o surpriză plăcută pentru soţul, tatăl, iubitul sau chiar pentru un prieten. Acestea pot fi alese în funcţie de stilul vestimentar, de personalitate, de profesie sau de ceea ce îşi doreşte bărbatul respectiv, în cazul în care cunoaştem acest lucru.

O anumită bijuterie poate fi opţiunea perfectă pentru o cină de afaceri sau în cadrul unei petreceri,  a unei reuniuni de familie sau a unui eveniment special, atât pentru doamne, cât şi pentru domni. Un alt tip de giuvaer poate pune în valoare o ţinută deosebită, o rochie elegantă sau una sexy. Poate, de asemenea, scoate în evidenţă o coafură sofisticată sau machiajul discret al unei femei. Bijuteriile pot fi, astfel, alegerea potrivită a unui cadou frumos pentru cineva drag, indiferent de vârstă, profesie, dacă este femeie, barbat sau copil.

Ultima oră

Comentariul meu