noi cazuri de covid la tursib - printre infectați e și un șofer
foto: arhivă

Douăsprezece persoane angajate în cadrul Tursib s-au infectat cu noul coronavirus de la debutul pandemiei. În prezent, doar trei cazuri de COVID-19 mai sunt active. 

UPDATE

DSP a demarat o anchetă epidemiologică la Tursib. Mai multe persoane au fost puze în izolare.

„În ceea ce privește situația epidemiologică, în cadrul societății de transport public în comun din Sibiu, un număr de 3 angajați au fost confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. DSP Sibiu a demarat anchete epidemiologice, care sunt în derulare, iar până în acest moment au fost identificați un număr de 13 contacți ai persoanelor pozitive. Dintre cei 13 contacți care sunt în carantină la domiciliu, 4 sunt contacți de serviciu, 9 contacți de familie”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Știrea inițială

Trei cazuri noi de coronavirus au fost raportate, în cursul săptămânii trecute, la compania de transport Tursib. Printre oamenii infectați se numără și un șofer.

„În acest moment sunt trei cazuri active de coronavirus. Transportul în comun nu este influențat și totul se desfășoară normal. (…) Printre persoanele infectate se numără și un șofer, dar care nu era la serviciu în momentul depistării. Acesta se afla în izolare săptămâna trecută”, spune Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al Tursib.

Cei trei pacienți confirmați pozitiv la testarea pentru noul coronavirus au dezvoltat o formă ușoară a bolii. Racz precizează că aceștia sunt internați, însă nu se află în stare gravă.

De la debutul pandemiei și până în prezent, 12 persoane angajate în cadrul Tursib au fost confirmate pozitiv la testarea pentru noul coronavirus.

 

Ultima oră

Comentariul meu