gabriel tischer - ”partea cea mai valoroasă a unei experiențe se află în lecțiile pe care le deprinzi la finalul ei”

Gabriel Tischer, candidatul FDGR pentru șefia Consiliului Județean Sibiu, a pierdut alegerile cu un procent de 12,01% din voturilor alegătorilor, conform rezultatelor parțiale. Tischer însă, la fel cum declara și în seara votului, își va evalua activitatea din FDGR de până acum, va face o listă cu plusuri și minusuri și va alege drumul de parcurs de acum încolo. Asta a transmis și în mesajul postat pe pagina de Facebook.

”Partea cea mai valoroasă a unei experiențe se află în lecțiile pe care le deprinzi la finalul ei. Personal, mi-am întărit convingerea că acolo unde este implicare, devotament și bună credință, așa cum am afirmat și la începutul campaniei electorale, nu există eșec. Nu consider că a fost o luptă care s-a soldat cu învingători și învinși, ci începutul unui parteneriat pentru comunitate, care trebuie să transforme în realitate așteptările celor care au votat cu inima.

Cu siguranță, ceea ce a contat în opțiunea alegătorilor noștri a fost onestitatea, spiritul de echipă, modul neinvaziv și neagresiv de a face o politică a bunului simț, dedicată cetățenilor. Le mulțumesc pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și îi asigur de faptul că în tot ceea ce vom face, vom pune cetățenii și comunitatea pe primul loc.

Tuturor celor care au câștigat alegerile le doresc mult succes! Sunt foarte multe de făcut pentru creșterea calității vieții în județul nostru, iar așteptările cetățenilor sunt foarte mari!”

Ultima oră

Comentariul meu