update foto: accident cu trei răniți pe hula bradului din cauza unui șofer care a depășit în curbă

Două mașini s-au ciocnit pe DN1, Hula Bradului, după ce șoferul unui autoturism a efectuat o depășire într-o curbă. Trei persoane au fost rănite. 

UPDATE

Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu un bărbat în vârstă de aproximativ 62 de ani și o femeie de aproximativ 55 de ani, conștienți, ambii cu contuzii.

De asemenea, echipajul SAJ a dus la spital un pacient care prezintă traumatism de piramidă nazală și traumatism toracic. Starea lui este stabilă.

update foto: accident cu trei răniți pe hula bradului din cauza unui șofer care a depășit în curbă update foto: accident cu trei răniți pe hula bradului din cauza unui șofer care a depășit în curbă

Știrea inițială

„Din primele cercetări se pare că un conducător auto, în vârstă de 56 de ani, din Buzău, se deplasa spre Brasov, iar într-o curbă ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism. Șoferul din Buzău și o pasageră din cealaltă mașina sunt răniți”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

update foto: accident cu trei răniți pe hula bradului din cauza unui șofer care a depășit în curbă
Foto: Facebook Info Trafic Jud. Sibiu

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje SMURD și SAJ Sibiu.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu 2 echipaje SMURD, 1 echipaj de pompieri militari cu autospeciala de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SAJ SIBIU în sprijin pe DN1, localitatea Veștem la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt implicate 3 persoane, conștiente, neîncarcerate. Intervenția se află în dinamică”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În acest moment, traficul este blocat total.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu