blugi de damă pentru toamna? asigură-te că verifici aceste modele

Femeia modernă nu îşi poate imagina garderoba fără o pereche bună de blugi. Aceştia se găsesc în prezent în nenumărate variante, culori, modele, lungimi şi branduri şi reprezintă o piesă vestimentară versatilă şi foarte practică.

În plus, există croiala şi modelul de blugi de damă, potriviţi pentru orice formă de corp. Ştim că poate fi dificil să găseşti blugii adecvaţi pentru toamna, dar pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-femei_Pantaloni_Blugi-12827.html vei găsi o gamă foarte variată de modele şi culori, deci vei avea de unde să alegi. Iată câteva sugestii pentru blugii de damă pentru toamna de care merită să ţii cont.

Blugii skinny negri cu tiv tăiat

Dacă eşti în căutarea unei perechi de blugi care să îţi pună în evidenţă picioarele lungi, ia în considerare modelul skinny negri cu tiv tăiat. Materialul este moale şi uşor elastic şi oferă un confort sporit pentru lungă durată. Pantalonii sunt până la gleznă şi au tivul tăiat, ceea ce îi face ideali pentru a fi purtaţi cu o pereche de pantofi de toamnă Oxford, sau chiar pantofi cu toc. Se recomandă femeilor înalte sau celor minione cu conformaţia în formă de pară.

Blugii albaştri decoloraţi Boyfriend Fit

Iată un model de blugi cu un aspect relaxat şi chic, ideali pentru o femeie de înălţime medie. Pentru a face picioarele să pară mai lungi, aceştia se pot alege în varianta cu linii verticale de culoare deschisă pe partea laterală. Blugii sunt până la gleznă şi au tivul rupt, ceea ce îi face perfecţi pentru femeia modernă şi liberă cu corpul în formă de triunghi inversat sau în formă de pară.

Blugi spălaţi mediu cu bootcut

Dacă eşti o femeie cu corpul în formă de clepsidra, aceşti blugi sunt exact ceea ce îţi trebuie pentru toamnă. Sunt genul de pantaloni care îţi vor echilibra perfect talia, confortabili şi potriviţi pentru a fi purtaţi întreaga zi. Spălarea medie îi situează undeva între casual şi elegant.

Blugi gri cu talie joasă până la gleznă

În zilele de toamnă în care vei dori să menţi un aer sobru, blugii gri cu talie joasă sunt cea mai bună alegere. Au un aspect adecvat pentru orice împrejurare şi se pot purta cu cămăşi casual sau office, dar şi cu bluze seducătoare. Talia joasă îţi va pune în evidenţă silueta şi îi face perfecţi pentru femeile înalte.

Blugii stretch slim fit

Pune-ţi în evidenţă formele cu o pereche de blugi stretch slim fit de culoare neagră decoloraţi. Talia joasă se află sub buric şi îţi pune în evidenţă şoldurile şi fesele care vor părea mai pline. Chiar dacă ai picioarele foarte lungi, acest model de blugi va echilibra înălţimea dând un aspect larg trunchiului. Sunt ideali pentru o ţinută casual de birou şi recomnadaţi femeilor înalte sau cu o conformaţie dreaptă.

Blugii drepţi cu talie medie

Aceşti blugi de culoare albastră sunt ideali pentru toamnă. Croiala simplă şi talia medie le conferă un aspect relaxat şi echilibrat şi îţi va pune în evidenţă formele corpului, fără a exagera. Este modelul de blugi de damă recomandaţi femeilor cu conformaţia de măr sau cu picioare lungi.

Ultima oră

Comentariul meu