accident într-o intersecție din tălmaciu – vinovat e un șofer beat cu permisul suspendat

Un bărbat cu permisul suspendat și băut bine s-a urcat la volan și a făcut accident într-o intersecție din Tălmaciu. Oamenii legii au întocmit un dosar penal. 

„La data de 28.09.2020, în jurul orei 16,30, polițiștii din Tălmaciu aflați în teren, pe raza localității, au fost sesizați telefonic cu privire la  producerea unui eveniment soldat cu pagube materiale. La fața locului, polițiștii au identificat ambii conducători auto, stabilind faptul că,  la intersecția DN 7 cu strada Nicolae Bălcescu, șoferul unui autoturism (localnic, în vârstă de 63 de ani), nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare intrând în coliziune cu aceasta”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul de 63 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aer expirat), iar exercitarea dreptului de a conduce îi era suspendată.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată (art. 335 alin. 2 din Codul Penal) şi conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice (art. 336, alin 1 din Codul Penal).

Ultima oră

Comentariul meu