rezultate alegeri primăria sibiu - astrid fodor peste 43 la sută, bibu 31 procente. apostoiu e pe trei

Astrid Fodor a câștigat un al doilea mandat la primăria Sibiului, câștigând detașat față de principalul său contracandidat, Adrian Bibu. Diferența dintre cei doi este de aproximativ 12 procente, conform numărătorii realizate de Ora de Sibiu.

La întocmirea clasamentului s-au luat în calcul procesele verbale publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente. La momentul numărătorii secțiile 44 și 98 încă nu încărcaseră procesele verbale. Datele se modifică permanent, dar rezultatele nu se pot schimba cu foarte mult.

CITEȘTE ȘI – LIVE – Totul despre alegerile locale de la Sibiu în timp real – Astrid Fodor triumfă la primăria Sibiu, Cîmpean la Consiliul Județean

Astfel, la urne s-au prezentat 46.661 de sibieni. Dintre aceștia 20.088 au votat-o pe Astrid Fodor, candidatul FDGR. 14.549 de sibieni l-ar fi vrut pe Adrian Bibu de la PNL ca viitor primar, iar 4.815 voturi a primit Raul Apostoiu de la USR Plus.

rezultate alegeri primăria sibiu - astrid fodor peste 43 la sută, bibu 31 procente. apostoiu e pe trei

La polul opus se află Dorin Cioabă care a primit 81 de voturi, Lucian Zară cu 214 voturi și Ioan Axente cu 479 de voturi.

 

Ultima oră

Comentariul meu