cine a câștigat alegerile la primăriile timișoara, cluj-napoca și craiova
Sursa: Abc News Transilvania

Emil Boc a fost reales la Primăria Cluj-Napoca. La Timișoara a câștigat alegerile candidatul USR PLUS Dominic Fritz, iar la Craiova, candidatul PSD Lia Olguța Vasilescu. 

Potrivit primelor rezultate parţiale, Emil Boc a strâns peste 50% din voturi, la Primăria Cluj-Napoca. Următorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu , pentru care au votat peste 38% dintre cetăţenii clujeni, notează MEDIAFAX.

Exit-poll-urile realizate de institutele de sondare CURS şi AVANGARDE l-au dat câștigător la Primăria CLuj-Napoca pe Emil Boc. Acesta ar fi convins peste 50% dintre clujeni să îl voteze pentru încă un mandat de primar. Pe locul 2, conform sondajului, s-a clasat Emanuel Ungureanu, candidat susținut de USR PLUS.

Lia Olguța Vasilescu a câștigat, duminică, încă un mandat la Primăria Craiova, arată rezultatele exit-poll realizate de CURS-AVANGARDE și publicate de MEDIAFAX.

Datele exit-poll arată că în Craiova, Lia-Olguţa Vasilescu (PSD) a obţinut cel mai mare număr de voturi la alegerile locale 2020, 33,7%. Vasilescu este urmată de candidatul PNL, Giugea Nicolae, care a obținut 28,6%. Fostul primar Antonie Solomon, susținut Partidul Ecologist Român, obținut 18,1%.

Timișoara a înfăptuit o nouă revoluție, a spus noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, duminică noaptea, argumentând faptul că pentru prim dată în istorie a fost ales un primar care nu s-a născut în România și nu are rude în România. Fritz venit în țara noastră în 2003.

Dominic Fritz le-a vorbit timișorenilor, adunați în număr mare pentru a-i ura succes, după ce primarul în funcție, Nicolae Robu a declarat că a fost învins la scor.

Sursa: MEDIAFAX

Ultima oră

Comentariul meu