astrid fodor după câștigarea alegerilor - ’’mulțumesc sibienilor pentru sprijin. felicit ceilalți contracandidați’’

Actualul și totodată viitorul primar al Sibiului, a făcut luni seară prima declarație oficială după câștigarea unui nou mandat în fruntea municipalității. Astrid Fodor a ținut în primul rând să le mulțumească sibienilor pentru votul acordat.

Astrid Fodor nu i-a uitat nici pe contracandidații săi și spune că sunt idei bune de pus în aplicare în programele lor electorale.

VEZI AICI REZULTATELE DE LA ALEGERILE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL SIBIULUI

„Primele mulțumiri aș vrea să le adresez sibienilor, care au înțeles că împreună avem cele mai bune șanse pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le-am propus în această campanie precum și cele care deja sunt în curs de derulare. Va mulțumesc pentru sprijin și va asigur că vom depune toate eforturile pentru a ne atinge ținta. Apoi, aș vrea să mulțumesc echipei FDGR, care s-a mobilizat în jurul acestor proiecte și idei de dezvoltare, sunt convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară. Felicit ceilalți contracandidați, sunt idei bune în programele lor electorale și asigur toate forțele politice locale că suntem deschiși la orice colaborare ce pune Sibiul și sibienii pe primul loc. Urmează patru ani dificili, criză economică ne da târcoale, bugetul orașului va trebui administrat cu chibzuință, însă sunt convinsă că vom reuși împreună să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus și asumat”, a declarat Astrid Fodor, Primarul Municipiului Sibiu, pe pagina oficială de Facebook a FDGR.

Ultima oră

Comentariul meu