adrian bibu, marele perdant al alegerilor de la sibiu

Adrian Bibu, candidatul PNL pentru funcția de primar al Sibiului și al doilea favorit în cursa electorală a pierdut alegerile locale din acest an în favoarea lui Astrid Fodor, conform numărătorii paralele.

Conform numărătorii paralele, candidatul din partea FDGR, Astrid Fodor a câștigat un nou mandat pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu. La urne s-au prezentat 46.661 de sibieni. Dintre aceștia 20.088 au votat-o pe Astrid Fodor, candidatul FDGR. 14.549 de sibieni l-ar fi vrut pe Adrian Bibu de la PNL ca viitor primar, iar 4.815 voturi a primit Raul Apostoiu de la USR Plus.

CITEȘTE ȘI – LIVE – Totul despre alegerile locale de la Sibiu în timp real – Astrid Fodor triumfă la primăria Sibiu, Cîmpean la Consiliul Județean

Adrian Bibu, fiind candidatul PNL pentru primărie, dar perdant, ar fi, în orice calcul politic, cel care ar trebui să ocupe funcția de viceprimar. Doar că Bibu va pierde din nou, dacă sursele Ora de Sibiu au dreptate. Acestea spun că Astrid Fodor nu îl agrează pe Adrian Bibu și pentru ca FDGR să susțină PNL la Consiliul Județean condiția pusă este înlăturarea șui Adrian Bibu. Trocul politic ar urma să fie întors de PNL care va susține FDGR la Consiliul Local.

VEZI AICI REZULTATELE DE LA ALEGERILE PENTRU PRIMĂRIA SIBIU

Într-un interviu acordat Ora de Sibiu, Astrid Fodor vorbea despre un candidat care a atacat-o. ”Este o campanie dusă decent de candidați, cu o singură excepție, pe care poate o discutăm după alegeri”, candidatul la care făcea referire fiind Adrian Bibu.

Astfel, Adrian Bibu poate fi considerat marele perdant al alegerilor locale din Sibiu- a pierdut primăria de două ori.

Adrian Bibu rămâne însă managerul Sălii Transilvania, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu