Numărătoarea paralelă la Sibiu – Astrid Fodor victorioasă în fața lui Adrian Bibu

Conform numărătorii paralele făcută la secția numărul 105 din Păltiniș, actualul primar al Sibiului, Astrid Fodor, a obținut cu un vot mai mult decât candidatul PNL, Adrian Bibu. La secția 2 din Turnișor, Fodor a primit 220 de voturi, iar Bibu 174.

UPDATE – Astrid Fodor ia fața lui Bibu
După numărarea a 20% din voturi, candidatul pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu, din partea FDGR, Astrid Fodor, conduce detașat cu 4.997 de voturi (43,16%). Aceasta este urmată de Adrian Bibu (PNL) cu un număr de 3.542 de voturi (30,59%) și Raul Apostoiu (USR PLUS), cu 1.119 de sibieni care l-au votat (9,66%).

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 85
Candidatul FDGR a câștigat alegerile și la secția 85 (Grădinița cu Program Prelungit nr. 33). Fodor a primit 179 de voturi, iar Adrian Bibu 113.

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 44
Astrid Fodor a primit 167 voturi, iar Adrian Bibu a strâns 114 voturi la secția 44 de la ”Regina Maria”.

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 34
Astrid Fodor și-a adjudecat și secția de Școala Generală 2. A luat 179 de voturi, față de Adrian Bibu, care a primit 110 voturi.

ȘTIREA INIȚIALĂ
În secțiile de votare din municipiul Sibiu, a început numărătoarea voturilor. Prima secție în care procesul de numărare s-a încheiat, este cea din Păltiniș. Astfel din totalul de 12 voturi exprimate pentru funcția de primar, Astrid Fodor a primit 4, Adrian Bibu (PNL) a primit 3, iar Horațiu Marin (ALDE) a primit un vot.

Astrid Fodor a câștigat și la secția numărul 2 din Turnișor. A primit 220 de voturi, în timp ce Adrian Bibu a primit 174.
Primarul Sibiului și totodată candidată pentru un nou mandat, Astrid Fodor, a declarat pentru Ora de Sibiu că e optimistă și așteaptă rezultatele. ”Suntem optimiști dar sunt omul cifrelor. Așteptam rezultatele”, a spus Astrid Fodor.
Vezi AICI detalii în timp real de la FDGR și fotografii de la fața locului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică