motociclistul lovit de o mașină pe coposu are nevoie urgent de sânge - hai să îl ajutăm!

Un motociclist în vârstă de 42 de ani a fost lovit, vineri seară, de o mașină pe bulevardul Corneliu Coposu. Sibianul a suferit mai multe leziuni și a fost dus de urgență la spital.

Accidentul s-a petrecut vineri seară, pe bulevardul Corneliu Coposu din cauza unui șofer sibian în vârstă de 20 de ani. „Din primele cercetări rezultă că șoferul autoturismului, 20 de ani, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda 1 pe banda 2 și a acroșat motocicleta condusă regulamentar de către motociclistul în vârstă de 42 de ani”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a suferit mai multe leziuni în urma impactului, printre care fractură de femur, traumatism toracic și traumatism membru superior stâng. A fost dus imediat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Bărbatul se numește Remus Zaharia și are mare nevoie de sânge. Apropiații sibianului fac apel pentru ca oamenii să îl ajute. „Avem nevoie de donatori de sânge. Luni, marți și miercuri. Grupa 0 Rh pozitiv, în Sibiu”, se arată într-o postare pe rețelele de socializare. motociclistul lovit de o mașină pe coposu are nevoie urgent de sânge - hai să îl ajutăm!

Cei care vor să doneze o pot face luni, marți și miercuri, la Centrul de Transfuzii din Sibiu. Nu contează grupa de sânge a donatorului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Atat de slaba sa fie Politia Romana in anchete de evenimente in trafic ?
    Cum se putea pozitiona un autoturism pe banda 2 la circa 60° fata de motociclistul ce venea din spate , la trecerea de pe o banda pe cealalta , autoturism care in prealabil a trecut de pe banda 2 pe banda 1 cu doar cateva secunde inaintea impactului ?! De ce nu spune Politia adevarul , ca acea pozitie de obstructie a autoturismului fata de un alt participant la trafic este doar atunci cand soferul autoturismului incearca sa intoarca masina peste sensul celalalt de mers si peste linia continua !!!
    Cum putea sa fie lovit autoturismul , aproape perpendicular, cu violenta in zona dintre aripa fata stanga si usa sofer daca ar fi trecut doar de pe o banda pe cealalta ? Ar fi fost doar zgariat de motociclist care probabil ar fi cazut.
    Multi specialisti mai lipsesc in tara asta.