LIVE – FOTO – Jurnal de alegeri - Primele rezultate: Astrid Fodor îi ia fața lui Bibu în mai toate secțiile!

Candidații cei mai importanți din partea FDGR, sunt prezenți duminică seară la sediul din Piața Mare. Nu lipsește nici Astrid Fodor, candidatul pentru primăria Sibiu.

UPDATE – Fodor conduce detașat
După numărarea a 20% din voturi, candidatul pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu, din partea FDGR, Astrid Fodor, conduce detașat cu 4.997 de voturi (43,16%). Aceasta este urmată de Adrian Bibu (PNL) cu un număr de 3.542 de voturi (30,59%) și Raul Apostoiu, cu 1.119 (USR PLUS) de sibieni care l-au votat (9,66%).

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 85
Candidatul FDGR a câștigat alegerile și la secția 85 (Grădinița cu Program Prelungit nr. 33). Fodor a primit 179 de voturi, iar Adrian Bibu 113.

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 44
Astrid Fodor a primit 167 voturi, iar Adrian Bibu a strâns 114 voturi la secția 44 de la ”Regina Maria”.

Detalii AICI!

UPDATE – Fodor câștigă și la secția 34
Astrid Fodor și-a adjudecat și secția de Școala Generală 2. A luat 179 de voturi, față de Adrian Bibu, care a primit 110 voturi.
Detalii AICI!

Update ora 22.25 – Fodor câștigă la Păltiniș și o secție din Turnișor
Astrid Fodor a obținut patru din cele 12 voturi exprimate la secția 105 din Păltiniș. Astrid Fodor a câștigat și la secția numărul 2 din Turnișor
Detalii AICI!

UPDATE, ora 21.30 – Astrid Fodor este optimistă
Primarul Sibiului și totodată candidată pentru un nou mandat, Astrid Fodor, a declarat pentru Ora de Sibiu că e optimistă și așteaptă rezultatele. ”Suntem optimiști dar sunt omul cifrelor. Așteptam rezultatele”, a spus Astrid Fodor.

UPDATE – Victoria lui Nicușor Dan, aplaudată la FDGR (ora 21.05)
Cei prezenți în Sala Oglinzilor, la Forumul Democrat al Germanilor din România, au aplaudat anunțul că Nicușor Dan a câștigat alegerile din BUcurești. Toată lumea așteaptă primele rezultate de la Sibiu.LIVE – FOTO – Jurnal de alegeri - Primele rezultate: Astrid Fodor îi ia fața lui Bibu în mai toate secțiile!

Știrea Inițială
Zeci de persoane așteaptă duminică seară primele rezultate de la alegerile locale. După închiderea secțiilor de votare, urmează și numărătoarea paralelă a voturilor, numărătoare făcută de reprezentații FDGR în secțiile de votare.LIVE – FOTO – Jurnal de alegeri - Primele rezultate: Astrid Fodor îi ia fața lui Bibu în mai toate secțiile!La sediul formațiunii se află principalii candidați, printre care desigur Astrid Fodor, Gabriel Tischer și candidații pentru Consiliul Local Sibiu, dar și pentru Consiliul Județean.LIVE – FOTO – Jurnal de alegeri - Primele rezultate: Astrid Fodor îi ia fața lui Bibu în mai toate secțiile!Urmează declarații și primele rezultate.
Rămâneți on-line pe oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică