ce accesorii de aur se potrivesc în funcție de ținută

Tendinţa în modă se schimbă odată cu vremurile. Chiar şi în materie de bijuterii!  Astăzi, oamenii au mai mult curaj să-și exprime personalitatea. O ţinută perfectă nu este uşor de obţinut, mai ales fără o accesorizare completă.

Bijuteriile potrivite, îţi pun în evidenţă trăsăturile feţei şi feminitatea.  Alegerea potrivită a acestora este o alegere importantă, pentru a-ţi crea o apariţie elegantă, chiar surprinzătoare, dar şi confortabilă în acelaşi timp. Bijuteriile trebuie să fie în ton cu stilul vestimenar abordat. 

Bijuterii în funcţie de vestimentaţie

Femeile în general sunt foarte atente la detalii. Pentru ele contează orice ocazie, fie că e vorba de o seară romantică la restaurant cu iubitul, o întâlnire de business sau o ieşire în oraş cu fetele. Pentru un stil vestimentar elegant, doamnele pot opta pentru un anumit tip de bijuterii. Un exemplu în acest sens, pot fi lanţuri din aur galben, cu modele simple, care conferă o notă foarte feminină şi nu încarcă ţinuta. Colierele îmbracă foarte bine gâtul, dar trebuie să ţinem cont de anumite aspecte în acest sens. Lanţuri subţiri sau formate din mai multe rânduri? Aur alb, galben sau roz? Ce fel de ţinută, de zi sau de seară, petrecere sau o simplă ieşire în oraş.

Ţinute, culori, modele

Pentru ca vestimentaţia să arate impecabil, trebuie să ştim să alegem tipul potrivit de bijuterii. Specialiştii vin în ajutorul sexului frumos, cu o serie de sfaturi. Pentru o rochie cu decolteu în formă de V, lanţurile lungi din aur sunt opţiunea perfectă. Pentru femeile care aleg o ţinută cu guler înalt, sunt recomandate lanţurile din aur în mai multe straturi. Pentru o rochie cu bretele, lanţurile din aur tip colier cu pandativ va pune în evidenţă linia gâtului şi umerii dezgoliţi. Culoarea este de asemenea importantă. Pentru o ţinută cu imprimeu în mai multe culori, lanţurile delicate din aur sunt cele recomandate. Pentru croiurile simple, doamnele pot opta pentru lanţurile din aur masiv tip statement cu pietre preţioase.

Lanţurile din aur sunt bijuterii versatile, tocmai de aceea sunt tipul de podoabe perfecte pentru o ţinută deosebită, respectând anumite reguli în funcţie de genul de eveniment la care participi.

Ultima oră

Comentariul meu